1995 óta a pénzpiacon

Bemutatkozás

Társaságunk, a VS CONSULT Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Bt. 1995-ben alakult családi vállalkozásként. Cégünk alapításának célja magas színvonalú pénzügyi szolgáltatások nyújtása magánszemélyek, valamint kis és középvállalkozások részére. Lakossági ügyfeleinknek a pénzügyi tudatosságban, az otthonteremtés pénzügyi fedezetének megteremtésében és az öngondoskodás megvalósításában nyújtunk érdemi segítséget. A vállalkozásokat pedig üzletviteli tanácsadás keretében támogatjuk abban, hogy az indulás után rövid időn belül sikereket és eredményeket mutassanak fel.

Miért válasszon minket?
  • nagy hangsúlyt fektetünk a személyes, hosszú távú együttműködésre
  • gyors, rugalmas ügyintézés
  • több mint 20 éves szakmai tapasztalat
  • stabil pénzügyi háttér
  • valóban azt a megoldást adjuk, amire az ügyfélnek szüksége van
Milyen a sikeres pénzügyi tanácsadás és pénzügyi tervezés?

A valódi pénzügyi tanácsadó az Ön személyes barátja, akinek úgy kell szívén viselnie a pénzügyeit, mintha a sajátját intézné.

Rendelkezik komoly pénzügyi végzettséggel (befektetéselemzői diploma, vagyon-, alap-, portfólió kezelői szakvizsga, tőzsdei szakvizsga), ezért valódi tanácsokat tud adni Önnek. Szakmailag is kifejtve Önnek egy-egy befektetés előnyeit, hátrányait, veszélyeit és várható hasznát.

Az Ön kockázattűrő képessége, jelenlegi és várható anyagi szükségei, likviditás preferenciája szerint ajánl Önnek lehetőségeket, miután felmérte az Ön teljes pénzügyi hátterét.

Rövid és hosszú távú pénzügyi tervet állít össze Önnek, figyelembe véve az Ön rendszeres és rendszertelen jövedelmeit, várható és váratlan kiadásait is. Megtakarítási tervet ad, ha arra van szüksége, vagy a már meglévő vagyonából képez portfóliót.

Átnézi a pénzügyeit a legapróbb bankszámlaköltségtől a lakásbiztosításon át a meglévő befektetésekig vagy hitelekig és tanácsot ad azok esetleges módosításáról. Ebből következően a jó pénzügyi tanácsadónak értenie kell a hitelekhez és a biztosításokhoz is és ismernie kell a teljes magyar pénzügyi kínálatot.

Az Ön pénzügyi tanácsadója figyeli Ön helyett a lejáró bankbetéteket, állampapírokat, kötvényeket és időben figyelmezteti Önt az újrakötés szükségességére.

Bármikor fordulhat hozzá segítségért, akár céges beruházások megtérülési rátájával kapcsolatban is, kiszámolja Önnek, megéri-e egy-egy beruházás, legyen az ingatlanvásárlás, vagy céges bővítés.

A jó pénzügyi tanácsadó mindig naprakész a bankok, biztosítók és hitelintézetek szolgáltatásaiból, megmutatja Önnek a legjobb lehetőségeket, felfedve a rejtett költségeket és buktatókat is.

Cégünk a fenti elvek alapján működik, várjuk hívását, hogy megismerhessük egymást. Mivel pénzügyei mindenkinek vannak, akár kis jövedelmű, akár vagyonos, ezért mi nem húzunk vagyoni limitet, mindenkinek készséggel állunk rendelkezésére.